Double date: Harry en Meghan spreken het meeste af met dit royal couple

Enne, het zijn niet Kate Middleton en prins William...

De move van het Verenigd Koninkrijk naar de Verenigde Staten bracht prins Harry en Meghan Markle ongetwijfeld die rust waar ze naar op zoek waren, maar er zitten ook zeker vervelende kanten aan het vertrek. Het achterlaten van familie en vrienden heeft daarvan ongetwijfeld de meeste impact. En het lijkt erop dat het stel met name dit royal koppel erg mist.

Finding Freedom

In het boek Finding Freedom valt namelijk te lezen dat Harry en Meghan bijzonder hecht zijn met prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank.

“Eugenie is altijd meer dan alleen een nichtje voor Harry geweest. Ze zijn namelijk ook ontzettend goede vrienden. Van alle kleinkinderen van de koningin hebben Harry en Eugenie de meest natuurlijke connectie. Net als Harry is Eugenie loyaal, eerlijk en enorm leuk gezelschap”, onthullen schrijvers Omid Scobie en Carolyn Durand.

Way back

Het is overigens geen geheim dat het tweetal een goede band heeft. Harry en Eugenie gaan way back. Ze werden in hun jongere jaren veel gespot in de Londense clubscene, maar ook daarna hield de vriendschap stand. Prinses Eugenie was zelfs een van de eersten die door Harry in vertrouwen werd genomen over zijn ontluikende relatie met Meghan.

Perfecte match

Tot zijn grote opluchting keurde Eugenie Meghan meteen goed: “Ze was niets dan bemoedigend over de nieuwe relatie. Eugenie wilde niets liever dan haar neef zien settelen. Ze wilde dat hij gelukkig was en vertelde vrienden dat ze gek was op Meghan en dat ze precies bij hem paste.”

Deze eerste indruk lijkt de aanleiding te zijn geweest voor een hechte vriendschap tussen de twee koppels. Hoewel er door corona waarschijnlijk al een tijdje geen transatlantische bezoekjes hebben plaats gevonden, zullen deze vast hervat worden zodra het mogelijk is. Cute!

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Birthday my love 😍… xx

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie) op

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws