Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Davina Michelle heeft ongemakkelijk moment met koning Willem-Alexander

Aha!

Davina Michelle heeft ongemakkelijk moment met koning Willem-Alexander

Gisteren waren zestien mensen met een bijzondere prestatie uitgenodigd bij de jaarlijkse koninklijke uitblinkerslunch. Zo ook Davina Michelle. Het was dan ook een hele eer voor haar, al viel het eten iets minder in de smaak bij de zangeres.

Uitblinkerslunch

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hadden gisteren weer hun jaarlijkse lunch met mensen die zich het afgelopen jaar hebben weten te onderscheiden door een bijzondere prestatie.

Ook Davina was uitgenodigd. Zij won de 100% NL Award voor Beste Zangeres van het Jaar. Echter kreeg de zangeres tijdens de lunch geen hap door haar keel. Zo vertelt Jandino Asporaat, die ook uitgenodigd was, dat de blondine helemaal geen vis lust. En dat werd nou net geserveerd.

"Davina Michelle lust geen vis, maar dat durfde ze niet te zeggen, omdat de koning naast haar zat", vertelt hij lachend.

Lees ook: Duncan Laurence vertelt over lunch met koningspaar

Andere gasten

Verder waren onder anderen Richard Krajicek, Nienke Plas, Jutta Leerdam en Estavana Polman aanwezig bij de lunch.

Jandino was uitgenodigd voor zijn werk als stand-upcomedian, acteur en televisiepresentator en omdat hij een Gouden Kalf Publieksprijs had gewonnen. De acteur laat weten dat hij de reactie van de koning tijdens de lunch het leukste vond om te horen.

"Maar het leukste vond ik toch, dat de koning zei; onze dochters hebben ons gek gemaakt met de Bon Bini Holland-films. Vind ik best leuk."

Bron: RTL Nieuws I Beeld: BSR