Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Davina Michelle: 'Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik gemáákt ben om moeder te worden'

Al zal het geen standaard gezin worden.

Davina Michelle: 'Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik gemáákt ben om moeder te worden'

Ze scoort hit na hit, wint prijs na prijs en mag zich inmiddels één van de populairste artiesten du moment noemen. Toch is er ook voor Davina Michelle meer in de wereld dan alleen muziek maken. Zo laat ze weten in een interview met Beau Monde.

Grote liefde

Hoewel ze niet te veel over haar relatie wil uitweiden, laat ze wel weten enorm gelukkig met Sebastiaan te zijn. De twee kregen drie jaar geleden een relatie en kennen elkaar uit de muziek-industrie. Zo is hij één van de jongens uit het productieteam.

"De vonk sloeg over toen we aan het werk waren. We wonen nu samen en dat gaat erg goed. In het begin zeiden mensen dat we werk en privé gescheiden moesten houden. Maar wij kunnen dat niet en ik heb daar ook geen behoefte aan."

Lees ook: Zien: awkward filmpje van Davina Michelle

Moeder worden

Naast haar carrière in de muziek gaat het dus ook privé behoorlijk voor de wind, al heeft Davina nog één ding waar ze altijd van gedroomd heeft: moeder worden. "Dat is mijn eerste levensdoel. Ik zag mezelf - voordat mijn muziekcarrière begon - altijd als een moeder én verloskundige in een standaard gezin."

Dat 'standaard gezin' zal het 'm inmiddels waarschijnlijk niet meer gaan worden. "Laatst bedacht ik dat het waarschijnlijk heel anders gaat lopen. Als ik ze naar school zou brengen, dan is het onderweg: 'Even stoppen, want iemand wil met mama op de foto', om maar een stom voorbeeld te noemen."

Toch hoeven we op korte termijn nog geen babynieuws van de zangeres te verwachten. "Ik focus me eerst op mijn carrière. Als ik later een mooi gezin én stabiele zangcarrière heb, hoef ik ook geen nieuwe Taylor Swift te worden. Laat mij lekker muziek maken. Verder zien we wel. Ik leef met de dag", aldus de 24-jarige.

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR