Ooh la la: After We Collided belooft veel pikanter te worden dan we dachten

Fifty Shades of Grey move over! After We Collided wordt minstens zo spannend...

Lees ook

Hoewel de film After nog werd bestempeld als ‘het zusje’ van Fifty Shades of Grey, lijkt het tegenovergestelde te gelden voor het vervolg. After We Collided belooft een stuk pikanter te worden…

Verandering 

After was nog geschikt voor alle leeftijden, maar After We Collided wordt 12+. Enne, dat is niet zonder reden. Hoofdrolspeelster Josephine Langford doet in een interview met filmdeskundige Lauren Veneziani uit de doeken dat het vervolg op After veel spannender wordt.

“Er zit veel meer humor, intensiteit en gevloek – want dat mogen we nu – in”, vertelt de actrice lachend. “Er is zeker een verandering gaande en iedereen die meewerkt aan de film voelt dat.”

Steamy scènes

Schrijfster Anna Todd sluit zich bij Josephine aan en deelt dat er veel intieme scènes in de film zitten – in tegenstelling tot de eerste film. “We hebben voor de eerste film veel intieme scènes geschoten die niet gebruikt zijn.” Volgens de schrijfster kwam dat voornamelijk omdat de crew toen nog geen idee had hoe pikant de film mocht worden.

Luckily ontbreken de stomende scènes zeker niet in de tweede film. “Ik weet dat fans meer sex willen, maar ik ben heel trots op de intieme scènes – ook al gaan ze niet zo ver als in de boeken. Ze zijn mooi geschoten en de chemie is zo sexy zonder te veel te laten zien.”

After We Collided

In After We Collided probeert Tessa Young (Josephine Langford) de pijnvolle breuk met Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) te vergeten. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, de twee blijven namelijk tot elkaar aangetrokken. En dan is daar ook nog eens de aantrekkelijke Trevor Matthews (Dylan Sprouse)…

Dat belooft veel goeds! After We Collided verschijnt vanaf 8 oktober op het witte doek. We can’t wait!

Bron: Superguide | Beeld: After

Laatste nieuws

Zie ook