Fifty Shades-acteur Jamie Dornan doet boekje open over ongemakkelijke strandscène

Zijn zogenaamde 'James Bond'-moment liep totaal uit de hand...
Fifty Shades-acteur Jamie Dornan doet boekje open over ongemakkelijke strandscène

De aankomende week zullen de bioscoopzalen weer vol zitten met gillende vrouwen en wellicht wat mannen die verplicht mee moeten. Na maandenlang wachten is aanstaande donderdag eindelijk de allerlaatste film uit de Fifty Shades-reeks te zien. Uiteraard zal menig vrouw weer in hun stoel wegsmelten bij het zien van de onwijs sexy Jamie Dornan. Toch onthult de acteur dat het er tijdens de opnames een stuk minder sexy aan toe ging...

Strandscène

Als de ultra rijke, knappe en vooral mysterieuze Christian Grey, heeft de acteur al menig vrouwenhart sneller doen kloppen. En ook bij Fifty Shades Freed zal hij het hoofd van de bioscoopbezoekers weer aardig op hol brengen.

De acteur heeft voor de film dan ook weer een tal aan sexy scènes moeten opnemen. Al waren die in on set toch een tikkeltje meer awkward dan dat het er op beeld uitziet. Tijdens een scène op het strand van Frankrijk zat het Jamie naar eigen zeggen dan ook niet mee.

Waterschoenen

Terwijl de 35-jarige hunk zo sexy mogelijk de zee probeerde uit te lopen, was dit mede door de kiezelstenen toch een stuk moeilijker dan verwacht. "Probeer daar maar eens sexy overheen te lopen. Het team kwam aanzetten met een soort kleed waar ik overheen moest lopen, maar ja, daaronder lagen alsnog die kiezels".

Na een aantal keren allesbehalve sexy de zee uit te hebben moeten lopen, bedacht de productie een andere oplossing voor het kiezelstenenprobleem. "Uiteindelijk besloten we dat ik maar waterschoenen aan moest trekken. En nee, die zijn al helemáál niet sexy". Al zijn die waterschoenen uiteraard totaal onzichtbaar in de desbetreffende scène!

Lees ook: 7x weetjes over de Fifty Shades-reeks die bijna niemand weet

Bron: Libelle Beeld: YouTube, Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f971e0ea4ada', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });