Dít is wanneer het vervolg van After te zien is

Yes!
Dít is wanneer het vervolg van After te zien is

Fans van de populaire film After, opgelet! Het einde van deel één, dat nu op Netflix staat, zorgde voor veel vragen bij fans, maar op al die vragen komt nu eindelijk een antwoord. Het Instagram-account van de film heeft namelijk bekendgemaakt dat deel twee binnenkort naar Nederland komt!

Instagram

Op het Instagram-account van After is een post geplaatst met de landen en data van wanneer deel twee daar te zien zal zijn. Gelukkig staat Nederland er ook bij en zal part two vanaf 8 oktober te zien zijn. Yay!

Lees ook: Het 'zusje' van Fifty Shades of Grey staat nu op Netflix

Verhaal

De romantische en zeer sexy film After is volgens velen de Fifty Shades of Grey-film onder de tieners en gaat over het liefdesverhaal van Tessa en Hardin. Tessa is een lief en net meisje die een rustig leven leidt en zich vooral bezighoudt met school.

Echter verandert dat rustige leventje compleet wanneer ze Hardin ontmoet. Hij is dan ook het tegenovergestelde van haar. Hardin is mysterieus en rebels, maar ondanks alle signalen blijft Tessa naar hem toe trekken. Met alle gevolgen van dien...

Dit bericht bekijken op Instagram

More countries dates coming soon. 😃

Een bericht gedeeld door After Movie (@aftermovie) op

Bron & Beeld: Instagram, After

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f327aa3727a7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });