Zeeman komt met luxe eau de parfum voor nog geen vijf euro

Het basic flesje is gevuld met een luxe eau de parfum. Hebben!

Bij een luxe parfum denk je al snel aan stunning reclames, bloemenvelden en knappe modellen. Daar komt nog bij: het ene flesje is nog luxer dan het andere. Zeeman besloot om ook een luxe parfum op de markt te brengen, maar dan nét even anders.

Exclusieve ingrediënten

Zeeman lanceert haar eigen parfum: Lucht. Een eenvoudige marketing campagne en een simpel flesje: dat is de strategie van de winkelketen. Deze keuzes maken de geur spotgoedkoop. Je hoeft er namelijk maar €4.99 voor te betalen. Say what?!

Deze fijne prijs wil overigens niet zeggen dat er is bespaard op de kwaliteit. De parfum bestaat voor 20 procent uit parfumolie – dit is namelijk een vereiste om iets de naam eau de parfum te mogen geven. Zeeman geeft aan dat er gebruikt is gemaakt van de meest exclusieve ingrediënten.

Bron: Zeeman

Unisex

Zeeman presenteert haar 2 nieuwe geuren – die overigens allebei unisex zijn. Zo vind je in de gele varianten noten van sinaasappel, neroli, jasmijn, zwarte peper, amber en sandelhout. In de blauwe variant zit onder andere bergamot, kardemom, jasmijn, rozemarijn, leer en witte muskus. Beide varianten zijn opgebouwd uit drie geurlagen. Love it!

De parfum is vanaf 29 augustus te verkrijgen in de winkel en in de webshop van Zeeman.

Bron: Beau Monde | Beeld: Pexels

Laatste nieuws