Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shop de trend: over the knee boots

Hoog, hoger, hoogst: de over the knee boots zijn hot.

over the knee boots

Terwijl de één nog met een cocktail in de Spaanse zon ligt en de ander geniet van een mini vacay in Tuinesië, maken wij ons op voor de herfst. Behalve regen en grijze wolken betekent de herfst ook iets heel anders. Namelijk: nieuwe fashion trends! Vandaag hebben we het over de over the knee boots. Deze laarzen maken deze herfst een heuse comeback.

Over de knie

Onder het mom: 'hoe langer hoe beter', hijsen we onszelf deze herfst in een paar over the knee boots. We zagen deze prachtige laarzen onder andere bij de show van Isabel Marant in de kleuren zwart en nude. Maar niet alleen deze kleuren doen het goed. Deze herfst zien we de laarzen in het rood, met een luipaard printje of in een prachtige cognackleur.

Zo draag je 'm

We zagen de over the knee boots een aantal jaar geleden voornamelijk onder een jurkje of over een skinny jeans. Dit kan nog steeds, maar we gooien er anno 2020 nog een schepje bovenop. We zien de knielaarzen nu ook over een baggy broek, die je in de laars moet proppen. Het is hierbij dan ook belangrijk om een over the knee laars te kiezen die niet té strak om je benen zit. Wij zijn fan!

Dit bericht bekijken op Instagram

@beatrice.gutu @cphfw #streetstyle#szymonbrzoska#stylestalker

Een bericht gedeeld door The Style Stalker (@thestylestalkercom) op

Kiezen maar

Misschien ook voor jou:
Shop de trend: off-shoulder jurk
Fashion
  • BSR, Instagram