Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oei: Coach Anouk dreigt te vertrekken bij TVOH

De zangeres wil dat er voldoende coronamaatregelen worden getroffen.

Anouk

De coronatijd is voor zangeres Anouk geen makkelijke periode. Vanwege haar zware astma valt de zangeres in de risicogroep. De The voice of Holland-coach wil graag in de rode stoel plaatsnemen, mits er extra coronamaatregelen worden getroffen.

Alles op alles

Een TVOH-uitzending zonder Anouk: we kunnen het ons bijna niet voorstellen. De zangeres kleurt iedere uitzending vanwege haar pittige uitspraken. Helaas gooit corona roet in het eten en moet Anouk extreem voorzichtig zijn. De zangeres wil vanwege haar extreme astma absoluut niet besmet raken met het coronavirus.

Een woordvoerder van RTL laat weten dat de wensen van Anouk worden gerespecteerd. "Wel zijn we met haar aan het onderzoeken hoe ze op een voor haar veilige manier invulling kan geven aan het coachschap", laat de woordvoerder weten.

Creatieve oplossingen

Anouk werkt samen met RTL en haar eigen management aan een oplossing. "Bij de meeste programma's betekent dat minder publiek en dat in principe alleen personen uit hetzelfde huishouden naast elkaar mogen zitten. Dit geldt ook voor The Voice", laat de woordvoerder van RTL weten.

Maar niet alleen dat. Ook wordt er overwogen de zangeres in een glazen cabine neer te zetten. Anouk zal hierbij, als enige coachlid, de uitzending bijwonen vanuit een glazen kooi. Wij zijn benieuwd!

Misschien ook voor jou:
Waylon steekt Jan Smit hart onder de riem na vele haatreacties
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BSR