Anouk deelt sneer uit naar Johan Derksen

aii..
Anouk deelt sneer uit naar Johan Derksen

Johan Derksen staat bekend om zijn altijd wat opmerkelijke uitspraken. Bij Anouk schoot de uitspraak over Akwasi, die tijdens het Black Lives Matter-protest op de Dam een toespraak over het racisme in Nederland hield, compleet in het verkeerde keelgat.

Instagram

Zo haalde Johan behoorlijk uit naar Akwasi tijdens de uitzending van Veronica Inside. Hij noemde de zanger een ontzettende vervelende raaskallende rapper.

Anouk was niet gecharmeerd van deze uitspraak en laat op haar Instagram Stories weten het helemaal gehad te hebben met de voetbalanalist. Zo schrijft ze in haar Story: "Wat slecht. Om te kotsen dit. Meen je dit echt?"

Lees ook: Anouk met spoed naar het ziekenhuis

Schreeuwende gekkies

En bij die ene uitspraak bleef het niet, want Johan gooide er nog een schepje bovenop door te zeggen dat hij de mensen die protesteren bij de Black Lives Matter-protesten als schreeuwende gekkies ziet die nu de ruimte krijgen.

Verder konden zijn medecollega's het maar niet begrijpen dat het racismeprobleem in Nederland zo groot is. Vervolgens noemden zij een man die verkleed was als zwarte piet bij de BLM-demonstratie een held, waarop de voetbalanalist reageerde met: "Weten we zeker dat dat niet Akwasi is?" Not done!

Bekijk *HIER* de Instagram Story van Anouk.

Bron: Story I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90f4773ce44', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });