Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Anouk Maas scoort hoofdrol in Mamma Mia! The Party

En er is meer goed nieuws over de show! 

Anouk Maas

Héél leuk nieuws voor Anouk Maas! De musicalster heeft namelijk een hoofdrol weten te scoren in Mamma Mia! The Party. Dat nieuws heeft producent Punch vandaag bekendgemaakt.

Anouk Maas als Kate

Anouk Maas gaat een van de hoofdrollen spelen in Mamma Mia! The Party. De veelzijdige en ervaren musicalster vertolkt de rol van Kate, die in de show getrouwd is met Nikos, afwisselend met een andere grote naam uit de musicalwereld. Wie dit is wordt binnenkort bekendgemaakt. Eerder werd al onthuld dat Kaj van der Voort ook een hoofdrol krijg in de show, hij gaat de rol van Adam vertolken. Verder zullen onder meer Horace Cohen (Nikos), Belle Zimmerman (Konstantina) en Jeannine La Rose (Debbie) te zien zijn in Mamma Mia! The Party.

"Ik kan niet wachten om straks in dat fantastische decor de nummers van ABBA te mogen zingen", laat Anouk weten. "Op elk feestje waar je komt hoor je wel Dancing Queen, Mamma Mia of Waterloo en ik heb natuurlijk alle films gezien. Binnenkort sta ik zelf op dat Griekse eiland. De muziek van ABBA ademt feest en dat is precies wat je kan verwachten: een zomers feest op het Griekse eiland Skopelos. Het voelt alsof je zo de film in bent gestapt."

Beeld: Mamma Mia! The Party (Producent Punch)

Mamma Mia! The Party

In Mamma Mia! The Party, bedacht en geschreven door Björn Ulvaeus, bevindt het publiek zich op het Griekse eiland Skopelos waar de flamboyante restauranteigenaar Nikos, zijn vrouw Kate, Nikos’ dochter Konstantina en Adam in diverse familieperikelen belanden. Behalve de hoofdrolspelers heeft Mamma Mia! The Party een uniek ensemble, dat de gehele avond door het publiek zingt, speelt en de gasten het vier-gangen-diner serveert. Het ensemble van Mamma Mia! The Party wordt binnenkort bekendgemaakt, net zoals de laatste hoofdrolspeler.

Extra shows

Als kers op de taart zijn er extra shows toegevoegd aan de huidige speellijst, vanwege de grote vraag naar tickets. "Het is vijftig jaar na de winst van Waterloo van ABBA en de muziek leeft als nooit tevoren", stelt producent Punch. "Alles wat ABBA doet, blijft succesvol. En dat merken we in de kaartverkoop. Er is zo’n grote vraag naar tickets dat er extra shows zullen komen. Vanaf vandaag kan het publiek op de website zien voor welke data er nog tickets beschikbaar zijn. Maar met deze extra shows hebben we dus goed nieuws voor iedereen die nog voor het eind van het jaar de show wil bezoeken. Het is heel bijzonder te ervaren dat iedereen deze show wil zien."

Mamma Mia! The Party is vanaf september 2024 exclusief in de Schiecentrale in Rotterdam te zien.

Showbizz
  • NL Beeld