Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Caroline Flack liet afscheidsbrief achter aan vriend

In februari dit jaar kwam het treurige nieuws naar buiten dat Caroline Flack uit het leven was gestapt. Nu komen er nieuwe details naar buiten over haar dood, waaronder het laatste bericht aan haar vriend, tennisser Lewis Burton.

Caroline Flack

Brief

Volgens een van de zorgverleners werd er naast het lichaam van Caroline een handgeschreven briefje gevonden. Het briefje lag bovenop een tijdschrift op haar salontafel. "Ik hoop dat Lewis en ik ooit harmonie kunnen vinden", stond er op het briefje geschreven.

De Love Island-presentatrice kwam in het nieuws na een heftige ruzie met haar vriend. Ze werd gearresteerd en stond terecht voor huiselijk geweld. Op Instagram deelde haar ex Danny Cipriani eind februari een IGTV waarin hij onder andere vertelde dat Caroline schuldig wilde pleiten voor de mishandeling van haar vriend Lewis Burton.

Spijt

"Ze had me blijkbaar gebeld, maar ik was een rugbymatch aan het spelen. Ik heb nog nooit zoveel spijt gehad dat ik een telefoontje heb gemist", vertelde Danny geëmotioneerd. "Ze stuurde me iets over haar rechtszaak, dat ze schuldig zou pleiten. Ze zei niet waarom", ging hij verder.

"Toen ik de volgende dag het nieuws hoorde, heb ik de hele nacht wakker gelegen. Ik heb nog nooit zoveel gehuild. Ze besloot om mij te contacteren tijdens haar laatste momenten en ik ben er niet voor haar geweest. Daar heb ik zoveel spijt van", aldus Danny.

Misschien ook voor jou:
Shocking: deze presentatrice van Love Island is aangehouden voor mishandeling
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BSR