slogan

Daniël vertelt openhartig over alles wat er is gebeurd sinds Love Island

Sinds Daniëls deelname aan Love Island is er veel gebeurd. Het ging uit met Floor, hij had een relatie met Temptations Daniëlle en Victoria dreigde geheimen over hem te onthullen. Vorige week uploadde Daniël een video op YouTube, waarin hij alles vertelt wat is gebeurd.

Live-sessie

Daniël vertelt in de video dat Victoria erachter probeerde te komen wat Daniël had gedaan. Ook haalde ze laatst in zijn live-sessie flink uit naar hem. 

"Wees gewoon eerlijk en ga geen details verzinnen over je leven. Het gaat je niet verder helpen en op een gegeven moment komt de waarheid wel boven tafel", aldus Victoria.

Lees ook: Temptations Daniëlle en Love Islands Daniël uit elkaar

Strafblad

Die waarheid komt eerder boven tafel dan gedacht. Zo vertelt Daniel in zijn video wat Victoria bedoeld zou hebben. 

In een gesprek met de andere jongens van Love Island, heeft hij namelijk vertelt dat hij een strafblad heeft. Dit gesprek vond buiten de camera's plaats. Waarom hij dit strafblad heeft, vertelt hij niet. "Iedereen doet wel eens dingen die niet helemaal goed zijn", aldus Daniël. 

Woede 

In de video klapt Daniël ook behoorlijk uit de school over Victoria en zegt hij dingen die Victoria en Ziggy waarschijnlijk niet graag met de buitenwereld wilden delen. 

Victoria heeft inmiddels onder de video gereageerd met de woorden: "Dat jij je niet diep schaamt". 

Bron: YouTube | Beeld: Love Island, YouTube 


,