Huh? Deze beroemde zin uit Friends was er bijna niet geweest

Rihanna doet opvallende onthulling over beroemde Met Gala-look

De jurk was vijf jaar geleden hét onderwerp van gesprek.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Rihanna

In de loop der jaren zijn er tijdens de wereldberoemde Met Gala's heel wat opvallende looks voorbij gekomen. Rihanna's look tijdens het Met Gala in 2015 is er daar zo'n eentje van. Over Rihanna's gele jurk werd namelijk nog lang nagepraat. Nu, vijf jaar later doet Rihanna een opvallende onthulling over haar veelbesproken outfit.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Jurk

De jurk van Rihanna werd destijds geheel met de hand gemaakt door ontwerpster Guo Pei. Het duurde maar liefst twee jaar om de jurk te maken en hij kostte 500.000 pond. Hoe Rihanna het vond om de jurk te dragen?

"Ik was zo bang om uit de auto te komen. Ik vond dat ik erover was gegaan. Ik voelde me als een clown en dacht dat iedereen me uit zou lachen", vertelt de zangeres in een interview met Access Hollywood.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Reacties

Haar look werd na het Met Gala veelal het onderwerp van gesprek op social media. De jurk werd onder andere vergeleken met een eierdooier... Ouch! Gelukkig kon Rihanna achteraf wel lachen om de grapjes die over haar jurk werden gemaakt en vond ze haar look toch wel geslaagd.

Bekijk de look hieronder.

Rihanna's look tijdens het MET Gala 2015
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');