Is dit dé nieuwe it-ontwerpster van alle celebs?

Meet Guo Pei! Je hebt vast nog nooit van haar gehoord, maar als wij het hebben over Rihanna's gele MET gala jurk weet je...

Meet Guo Pei! Je hebt vast nog nooit van haar gehoord, maar als wij het hebben over Rihanna’s gele MET gala jurk weet je precies wat we bedoelen. Guo Pei is de ontwerpster van die enorme gele jurk en heeft er twee jaar aan gewerkt. Zal zij nu nog meer opvallende jurken gaan ontwerpen voor de celebs?

Haute couture

De jurk ging meteen viral en er werden veel parodieën van gemaakt. Maar volgens de modewereld was de jurk prachtig en een échte haute couture creatie. Ook al is Guo Pei van naam nog niet bekend in Europa en Amerika, in China is zij een topontwerper. Met de jurk van Rihanna die geheel met de hand is gemaakt, is ze twee jaar bezig geweest en de jurk kostte zo’n 500.000 Britse pond. Veel jurken kan Guo dus niet produceren in een jaar, maar wij en de rest van de modewereld zijn er van overtuigd dat Guo het binnenkort heel druk gaat krijgen en dat er nog veel meer celebs zijn die zo’n handgemaakte jurk willen.

Lees ook: 8 X De grappigste parodieën op Rihanna’s jurk

Beeld: Getty

Laatste nieuws