‘Te dikke’ billen van Ananda Marchildon in Sloggi campagne

Billenexpert Sloggi schiet HNTM winnares Ananda te hulp door aan te tonen dat er helemaal niets mis is met de billen va...

Lees ook

Billenexpert Sloggi schiet HNTM winnares Ananda te hulp door aan te tonen dat er helemaal niets mis is met de billen van het model. De billen van Ananda zijn namelijk nu te bewonderen in een nieuwe Sloggi campagne.

Sinds jaar en dag fotografeert Sloggi modellen in slips voor hun fameuze ‘billboards’.

Voor de HNTM winnares eindigde haar modellencarrière in een regelrechte afknapper. In plaats van een succesvolle modellencarrière die haar met een cheque van € 75.000 in het vooruitzicht was gesteld, werd ze ontslagen. Het probleem? Haar heupen. Toen de heupen van Ananda groeiden naar het gezonde maatje 36 werd zij door haar modellenbureaus Elite en MTA zonder pardon op straat gezet.

Ananda wil dat het modellenbureau alsnog over de brug komt. Ze eist van het modellenbureau het resterende prijzengeld van €65.000. Met de campagne van Sloggi kan Ananda in de rechtszaal bewijzen dat haar billen wel degelijk fotogeniek zijn. De uitspraak is woendag.

De campagne is de laatste modellenklus voor Ananda , die zegt hierna te stoppen met modellenwerk. ”Ik heb echt geen zin meer om telkens te horen dat ik ’te dik’ ben”. (LK)

Laatste nieuws

Zie ook