Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Liefdestips van Beyoncé

Sommige sterren staan met hun relatie voortdurend in de schijnwerpers. Zowel de fun stuff als de vuile was ligt op straa...

Liefdestips van Beyoncé

Sommige sterren staan met hun relatie voortdurend in de schijnwerpers. Zowel de fun stuff als de vuile was ligt op straat. Neem een voorbeeld aan Taylor Swift met haar Harry Styles, de affaire-praktijken van Tiger Woods of de publiekelijke vechtscheiding van Kim Kardashian en Kris Humphries.

Gelukkig zijn er ook stellen die het al jaren (gelukkig) met elkaar uithouden. Neem een voorbeeld aan Beyoncé en haar hubby Jay-Z. Ze zijn getrouwd en hebben samen een dochtertje: Blue Ivy.

Hoe doen zij het?

Houd je relatie privé

Jay en Beyoncé zijn het ultieme power couple en zijn vaak onderwerp van gesprek in de bladen. Ze ogen nog altijd gelukkig en verliefd. Zo zingen en rappen ze over elkaar en worden ze meestal hand in hand gespot. Toch praat het stel zelden of nooit over hun relatie. Jay-Z zei ooit: “We don’t mess with our relationship.” Ook plaatsen de twee nooit negatieve dingen over elkaar op Twitter of Facebook; iets waar andere celebs nog wat van kunnen leren. Minder mensen worden bij hun leven betrokken en daardoor is er ook minder drama.

Blijf onafhankelijk

Ze is getrouwd met een van de meest succesvolle mannen uit het wereldje, maar dit stopt haar niet om haar eigen dromen en succes na te jagen. Ze zingt niet voor niets over Independent Women of Run the World (Girls). Tegen Essence zei ze: “Ik geloof er sterk in dat als je hard werkt, dat hetgeen je wilt bereiken, naar je toe komt.” Blijf altijd jezelf en jaag je eigen dromen na.

Heb zelfvertrouwen

Beyoncé is niet arrogant en altijd dicht bij zichzelf gebleven, toch loopt ze over van zelfvertrouwen. Haar alter-ego Sasha Fierce heeft ze al lang niet meer nodig. Verder is B nooit bang om haar mooie ronde vormen te tonen en is zij het evenbeeld van een sexy vrouw die op haar gemak is met zichzelf.

Wees een steun

Ondanks het feit dat ze haar eigen merk is, zorgt de zangeres er wel voor dat ze er ook voor haar rapper husband is. De twee staan met elkaar op het podium, maken samen muziek en stellen hun drukke schema’s op elkaar af.

Blijf classy

Toen het album 4 lekte, werd Queen B niet boos en ze zei er ook niets over op social media. Ze blijft netjes. Ook heeft deze ster geen sekstapes, onderging ze geen plastische chirurgie en is ze ook nooit onderdeel geweest van een groot schandaal. Een voorbeeld voor elke vrouw!

Beeld: Getty Images