Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jennifer Lopez heeft het nog moeilijk met scheiding

Jennifer Lopez en Marc Anthony mogen dan al twee jaar uit elkaar zijn, in een interview deze week gaf de actrice aan het...

Jennifer Lopez heeft het nog moeilijk met scheiding

Jennifer Lopez en Marc Anthony mogen dan al twee jaar uit elkaar zijn, in een interview deze week gaf de actrice aan het nog steeds moeilijk te hebben met het op de klippen lopen van haar huwelijk. Terwijl ze te gast was in Katie Couric on Friday gaf Jennifer aan hoe moeilijk het voor haar was uit bed te komen toen haar relatie eindigde.

Hoewel JLo inmiddels alweer een tijd lang date met back up danser Casper Smart was ze niet zomaar over haar relatie met Marc Antony, met wie ze de tweeling Max en Emme kreeg, heen.

“Ik heb er grappig genoeg net een nummer over geschreven en opgenomen. Ik wilde het aan hen uitleggen zonder het te hoeven uitleggen. Het is een mooi nummer. Van binnen had ik het lastig met dingen uit elkaar vielen.”

Ondanks het feit dat Jlo en Marc Anthony uit elkaar zijn, gaan de twee nog goed met elkaar om. De zangeres zou afgelopen woensdag in een hotel in New York zelfs een stiekeme ontmoeting met haar ex hebben gehad.