Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jennifer Lopez en Ben Affleck maken het Instagram official met hete zoenfoto

Oeh la la!

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn ein-de-lijk Instagram official. Het was al een tijdje geen geheim meer dat de lovers na ruim zestien jaar weer samen zijn, maar nu bevestigen de tortelduifjes het nieuws eindelijk ook zelf. Enne, dat doen ze met een wel héél spicy foto.

Insta official

Je zult het niet geloven, maar Jennifer Lopez mocht gisteren maar liefst 52 kaarsjes uitblazen. Om maar even te bewijzen dat ze er absoluut niet uitziet als 52, vierde J.Lo haar verjaardag op een jacht in een strakke bikini. Damn, wat een killerbody! "5 2... what it do", schrijft de zangeres bij de reeks sexy kiekjes.

Maarre, scrol je door de foto's heen, dan vind je achteraan een wel heel spicy foto van Jenny from the Block. Daarop is ze namelijk zoenend te zien met lover Ben Affleck. Oeh la la!

'Bennifer'

De geruchtenmolen draaide al een tijdlang overuren over de hereniging van 'Bennifer'. De tortelduifjes waren van 2002 tot 2004 samen en waren zelfs verloofd. Van een wedding kwam het helaas niet. De relatie zou zijn gestrand vanwege de enorme media-aandacht die het stel kreeg.

Jennifer en Ben zijn beiden sinds dit jaar weer single. Eerder was Ben getrouwd met actrice Jennifer Garner, maar de twee besloten in 2018 uit elkaar te gaan. Begin 2020 kreeg hij een relatie met actrice Ana De Armas, maar ook dit hield niet lang stand. Jennifer was sinds 2017 dolgelukkig met Alex Rodriguez, maar er klonken al gauw geluiden over het overspel van de voormalig honkballer. In april dit jaar besloten de twee uit elkaar te gaan.

Misschien ook voor jou:
Inslaan: Jennifer Lopez zweert bij deze betaalbare dagcrème
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress, Instagram