Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oei: show van Dolce & Gabbana valt in het water door hagelstorm

Arme modellen...

hagelstorm Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana hadden een sprookjesachtige locatie gekozen voor hun modeshow. Celebs als Jennifer Lopez, Kourtney Kardashian en Jennifer Hudson hadden hun mooiste Dolce & Gabban-kloffie uit de kast getrokken en waren helemaal naar het Italiaanse Venetië afgereisd. Het zag er prachtig uit, tot het weer ineens begon om te slaan...

Flinke hagelstorm

Stel je voor: je bent van top tot teen opgedoft en zit klaar om van een modeshow te genieten. De grootste celebs waren stad en land afgereisd om front row de nieuwe collectie van Dolce & Gabbana te bewonderen. Het hele evenement duurde maar liefst drie dagen, dus er zal vast een strakke planning zijn geweest. Helaas is er iets waar we geen invloed op hebben: het weer.

Tijdens de show begon het namelijk ineens flink te hagelen. Het ging zelfs zo hard tekeer dat mensen onder paraplu's moesten schuilen en elders dekking zochten. De arme modellen probeerden er nog wat van te maken, maar helaas zat niemand meer op zijn plaats. Wat zielig!

Diet Prada

Instagram-account Diet Prada heeft dit ietwat pijnlijke moment vastgelegd op camera en zette een filmpje online. Hierop zien we alle toeschouwers onder hun kussen schuilen of van de tribune lopen. Ai!

Misschien ook voor jou:
Van donkerbruin tot landelijk groen: déze 5 kleuren gaan we deze herfst veel zien
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram