Wendy van Dijk opnieuw zwanger?

Lag het aan de stof van haar jurkje of is er een derde kindje op komst? Wendy van Dijk zag er vrijdagavond prachtig uit...

Lees ook

Lag het aan de stof van haar jurkje of is er een derde kindje op komst? Wendy van Dijk zag er vrijdagavond prachtig uit tijdens de finale van The Voice of Holland, maar oplettende kijkers spotten een klein buikje bij de blonde presentatrice.

Wendy van Dijk, die samen met Martijn Krabbé de live finale presenteerde, was op een bepaald moment van de avond trending topic en zelfs enkele BN’ers voegden zich in de Twitterdiscussie. Zo meldde Danielle, de vrouw van Lange Frans: “Wendy klemt de kaarten vast en wel heel angstvallig voor haar buik…” Actrice Anne-Marie Jung twitterde: “Ik zeg wijselijk niets over het jurkje van Wendy.”

Lifestyledeskundige Kim Kotter schreef: “Waarom de kaartjes voor je buik Wendy?” en “Ik zeg niks meer over Wendy, want dat stofje van haar jurkje doe ik ook nooit aan om die reden. Hahaha. Toch handig die kaartjes.” Ook Winston Gerschtanowitz reageerde in de Red Room van het programma op het onderwerp: “Nee, Wendy is niet zwanger. Ze gaat wel trouwen haha.”

Wendy droeg vrijdagavond een met de hand gemaakte jurk ontworpen door de Nederlandse designer Janice. “De jurk bevat meer dan 650 met de hand uitgesneden pailletten en heeft meer dan 240 manuren gekost. Er is dit jaar gekozen voor een korte jurk omdat dit beter past binnen het concept van The Voice. De stijl van de jurk is niet iets waarin je Wendy ooit eerder zag, het is gedurfd en stoer, maar tegelijkertijd ook klassiek”, aldus Janice, die in 2011 al een jurk voor Wendy ontwierp voor de finale van X-factor.

Bekijk Wendy’s look de finale van The Voice of Holland.

Laatste nieuws

Zie ook