Partylook celebrities: cut out jurken

Deze zomer mogen we bloot! Behalve het korte truitje, de crop top, is ook de opengewerkte jurk een populair model. We sp...

Lees ook

Deze zomer mogen we bloot! Behalve het korte truitje, de crop top, is ook de opengewerkte jurk een populair model. We spotten deze cut out dresses bij verschillende shows én bij een aantal celebs. Ben jij de volgende in zo’n opvallend kledingstuk?

De cut out dress kwam bij diverse ontwerpers aan bod, maar elk had de jurk op een totaal andere manier benaderd. Van futuristische open zijkanten bij Prabal Gurung tot een zoet decolleté bij Roberto Cavalli.

De opengewerkte jurken van Prabal Gurung, Roberto Cavalli, C Burani en 2012 Les Copains

Ook op de rode loper is de cut out dress geliefd. Verschillende celebs verschijnen in een van de opengewerkte jurken. Zo droeg Anna Dello Russo tijdens Convivio’s charity gala  een opvallende witte variant van Fausto Puglisi met gouden details. Ook Kate Bosworth liet wat huid zien tijdens de CFDA Fashion Awards in een kleurrijke jurk van Altuzarra. Last but not leastJessica Alba in een witte jurk van Narciso Rodrigues, simpel maar zó sexy! (DW)

Wie staat de cut out dress het mooiste; Anna Dello Russo, Kate Bosworth of Jessica Alba?

Laatste nieuws

Zie ook