Our Favourite To Follow: Nathalie Edelsztejn

Miss Blond alias Nathalie Edelsztejn trakteert haar followers op een dagelijkse dosis up-to-date fashion nieuwtjes. Nog...

Miss Blond alias Nathalie Edelsztejn trakteert haar followers op een dagelijkse dosis up-to-date fashion nieuwtjes. Nog geen week heeft ze haar blog, maar als ze er net zo lustig op los blogt als dat ze twittert dan belooft dat een hoop goeds. Wil jij graag bijblijven op het gebied van mode? Volg dan @MissBlondTweets, succes gegarandeerd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat doe je in het dagelijks leven?
“Ik tweet alle fashion en beauty events waar ik kom live op mijn twee Twitter accounts @MissBlondTweets en @MissFashionWeek. Variërend van fashion shows tot winkel openingen en van beauty presentaties tot lanceringen. Ik schrijf fashion en beauty blogs en heb net mijn eigen site gelanceerd. Daarnaast help of beheer ik social media accounts voor merken en fashionwebsites.”

Wat vind je het leukste aan je werk?
“De uitdaging om als een van de eerste fashion en beauty nieuwtjes te tweeten. De vele getalenteerde mensen die ik ontmoet, het reizen en het schrijven. Alles eigenlijk.”

Waarom Twitter je?
“Ik ben een paar jaar geleden begonnen toen ik door mijn rug was gegaan en ik via een zoekmachine op Twitter terecht kwam n.a.v. een vraag die ik had. Gefascineerd door deze informatieve ‘vraag- en antwoordbak’ besloot ik om af en toe de nieuwtjes die ik hoorde en/of las te tweeten. Inmiddels tweet ik dagelijks en is het mijn werk geworden.”

Wat is je leukste ervaring op twitter?
“Jeetje, ik heb er best veel…Mijn eerste volger, reply en retweet. De felicitweets die mijn zoontje ontving toen hij jarig was. De afspraak die ik via een tweet kreeg bij een kapper in Las Vegas.”

Heb je weleens een tweet verzonden waarvan je achteraf spijt had? En welke was dat dan?
“Ik heb nooit spijt van iets.”

Wie volg jij zelf graag op Twitter?
“Pr-bureaus, designers, haarstylisten, visagisten, fotografen, de bladen en dj’s.”

Wat is je favoriete kledingstuk/accessoire?
“Moeilijke vraag, want dat ligt echt aan mijn bui. Gucci lbd, Zac Posen cashmere vest, Hudson jeans, maar als ik echt moet kiezen….mijn pyjama.”

Welke vijf dingen zijn onmisbaar in je tas?
“Mijn twee telefoons, Malin + Goeth lip moisturizer, tandenstokers, ‘Rich Girl’ handcrème met spf25 uit de Lippmann Collection en snoetenpoetsers.”

Wat is je laatste aankoop?
“Ik mocht speciaal voor de couture shows in Parijs enkele stuks van Melanie Brown en Laura Blagogee dragen, daar moesten natuurlijk nieuwe high heels bij van één van mijn favoriete designers: Stuart Weitzman. Zwarte lakleren peep toes met een hout gedraaide hak.”

Wat is de beste plek om cocktails te drinken?
“The Bar en Lounge at Daniel in New York.”

Wat is je favoriete drankje?
“Penta water, de dopio’s van Starbucks, white cosmo’s en Tequila.”

Hoe zouden je vrienden/collega’s jou omschrijven?
“Gedreven, loyaal, onzeker, lief, behulpzaam, praatgraag met een vleugje sarcastische humor?”

Als je voor één dag in het hoofd van een ander persoon zou mogen zitten, wie zou dat dan zijn?
“Mijn zoon.”

Heb je een verborgen talent?
“Niet verborgen, maar wellicht niet bij iedereen bekend. Ik heb jarenlang gedanst en hou van organiseren.”

Wat is je favoriete nummer op het moment?
“De helpdesk van Vodafone.”

Wie inspireert je het meest?
“Privé gezien mijn zoon en professioneel gezien Cees de Kuijer. Cees is mijn favoriete fashion en catwalk fotograaf! Ik heb Cees leren kennen toen ik net begon met live twitteren en bloggen. Hij heeft mij vanaf dag één gesteund en geholpen. Ik mag vaak zijn beeldmateriaal gebruiken voor mijn blogs en deze inspireren mij elke keer weer om zijn prachtig geschoten werk te complimenteren met mijn teksten.”

Laatste nieuws