Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'F*ck off': Sex Education-acteur is klaar met opdringerige fans

Oei...

asa butterfield

Het leven van een celeb gaat niet altijd over rozen. Naast de glitter en glamour krijg je er namelijk ook opeens een hele hoop aandacht bij waar je misschien niet op zit te wachten. Sex Education-acteur Asa Butterfield was er in elk geval even he-le-maal klaar mee en had een duidelijke boodschap voor zijn fans.

F*ck off

Op Twitter reageert de acteur op fans die hem in zijn vrije tijd behandelen alsof ze paparazzi zijn. "Ik word zo moe van mensen die zonder te vragen foto's en video's van me maken terwijl ik gewoon een avond uit ben", schrijft Asa.

Hij is helemaal done met het gedrag van zijn fans en laat dat duidelijk weten: "Het verpest mijn humeur en mijn avond. F*ck off, leave me be please." Hij voegt er nog aan toe dat hij deze mededeling doet na een avond waar hij weer 'meerdere telefoons uit zijn gezicht heeft moeten slaan'. Oeiii. Duidelijk!

Seizoen 3

Mocht je nog een nieuwe serie zoeken om te bingen: sinds vorige week staat het derde seizoen van Sex Education op Netflix. Hierin stralen onder andere Asa Butterfield (Otis), Nucti Gatwa (Eric) en Emma Mackey (Maeve) als tieners aan de Moordale Secondary School. Hier zetten zij een sexual education business op om hun medeleerlingen te helpen.

Onlangs deelde Netflix de officiële trailer voor het derde seizoen van Sex Education al, waar wij errug excited van werden. Heb je 'm nog niet gezien? Bekijk de trailer dan hieronder om in the mood te komen. Have fun!

Misschien ook voor jou:
'Sex and the City-reboot krijgt tweede seizoen'
Showbizz
  • Twitter
  • Brunopress