Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alexandra loves: ? “Olaz Regenerist Nacht Elixir”

Vorig jaar kreeg ik tijdens een perstripje Olaz Regenerist nacht Elixir in handen. Sindsdien ben ik het gaan gebruiken e...

Alexandra loves: ? “Olaz Regenerist Nacht Elixir”

Vorig jaar kreeg ik tijdens een perstripje Olaz Regenerist nacht Elixir in handen. Sindsdien ben ik het gaan gebruiken en ben ik inmiddels aan mijn tweede flacon begonnen.

Dit nacht serum bevat een hoogwaardige anti-veroudering en is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. De huidbioloog van Olaz,  Dr. Rawlings heeft gekeken naar de biologische klok. Wist je dat om zeven uur ‘s avonds je  lichaamstemperatuur het hoogst is? Om negen uur komt de aanmaak van melatonine op gang. Om half vijf  s’ochtends is je lichaamstemperatuur het laagst en om negen uur s’ochtends  is de testosteron afgifte het hoogst. De biologische klok is volgens hem toepasbaar op de huidverzorging omdat het natuurlijke proces van de huid deze dagelijkse ritmes kent. Vandaar dat de nacht nog altijd wordt beschouwd om rijke voedende crèmes te gebruiken. Terwijl jij lekker ligt te slapen.

Dit vernieuwde nacht elixer zorgt dus niet alleen voor hydratatie maar ook voor een versnelling van de huidvernieuwing. Het bevat glycolzuur dat de huid mild exfolieert. Het verbreekt de verbinding van de huidcellen hoornlaag. En na al deze maanden smeren  zie ik dat de stevigheid van mijn huid duidelijk verbeterd is. Ik word nu ook niet meer wakker met een trekkerige droge huid. Je brengt het elixer s’avonds aan op je huid na deze goed schoongemaakt te hebben. Laat het serum even opwarmen in je handen. Wrijf het in de huid door zachte masseerbewegingen te maken. De manier van aanbrengen is  heel belangrijk want je brengt  meteen de circulatie op gang. Vergeet niet je decolleté en je hals mee te nemen. Vermijd het gebied van je ogen.  Het serum is reukloos en trekt onmiddellijk in. Laat niets vettigs achter.

Maak wel de volgende ochtend, met een warm handdoekje je gezicht weer schoon want anders loop je de hele dag met rullen op je gezicht rond. Breng daarna een serum of dagcrème aan.  Ik weet zeker dat jij ook fan wordt van deze fijne Elixir nachtserum.

Olaz Regenerist Nacht Elixer € 32,99