Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

NYFW: Victoria Beckham AW13

Victoria Beckham toonde gisteravond haar herfst/winter collectie tijdens New York Fashion Week. In de overvolle hal van...

NYFW: Victoria Beckham AW13

Victoria Beckham toonde gisteravond haar herfst/winter collectie tijdens New York Fashion Week. In de overvolle hal van de New York Public Library werd goed voor de gasten gezorgd. Vanwege de extreme kou had de Britse ontwerpster gezorgd dat er veel thee werd serveert door mannelijke modellen.

De collectie heeft haar typische chique signature look, maar ze weet de lijn interessant te houden voor het publiek door er een aantal onverwachte twisten aan te geven. “Ik ontwerp wat ik zelf graag wil dragen,” aldus Beckham.

De show werd bestond uit veelal uit zwart.  De overige creaties bevatten onder andere colorblocking in geel met paars en veel geometrie. De meeste outfits zijn boyfriend-fit. Opvallend is dat er meer truien en gebreide items zijn verwerkt in de collectie. Dit komt volgens de ontwerpster doordat ze meer tijd in Engeland doorbrengt dan in Amerika. 

Victoria droeg zelf, zoals gewoonlijk, een geheel zwarte creatie. Bij aankomst droeg ze een geweldige legergroene jas met lederen accenten. Wow!

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Victoria? (MK)

Bron beeld: Getty Images