Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

‘Demi Moore wilde kind met Ashton Kutcher’

Demi Moore en Ashton Kutcher zijn al 1,5 jaar uit elkaar. Terugkijkend op de breuk is Demi er nog steeds van overtuigd d...

‘Demi Moore wilde kind met Ashton Kutcher’

Demi Moore en Ashton Kutcher zijn al 1,5 jaar uit elkaar. Terugkijkend op de breuk is Demi er nog steeds van overtuigd dat het niet zo ver had hoeven komen. De actrice denkt namelijk dat als de twee samen een kindje hadden gehad, ze dan nog steeds samen waren geweest.

“Demi heeft heel wat jaren geprobeerd om zwanger te raken van Ashton”, vertelt een bron aan RadarOnline. “Ze was al in de veertig toen ze elkaar leerden kennen en heeft haar lichaam heel wat aangedaan in haar pogingen om zwanger te worden.”

Demi, die al drie dochters heeft uit haar huwelijk met Bruce Willis, wilde heel graag dat de kinderwens van de veel jongere Ashton uit zou komen. “Hij wilde al vanaf het begin een kind en Demi dacht dat hij een geweldige vader zou worden”, gaat de insider verder. “Diep in haar hart is ze ervan overtuigd dat als ze samen een kindje hadden gehad, er geen scheiding was geweest. Hij was dan niet zo veel uitgegaan en had niet de kans gekregen om haar te bedriegen.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images