Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Estelle ziet Badr Hari z’n voet breken

De comeback van Badr Hari is uitgelopen op een enorme deceptie. De omstreden vechtsporter won zijn kwartfinale tijdens d...

Estelle ziet Badr Hari z’n voet breken

De comeback van Badr Hari is uitgelopen op een enorme deceptie. De omstreden vechtsporter won zijn kwartfinale tijdens de K-1 World Grand Prix in Zagreb nog wel, maar moest de halve finale laten schieten vanwege een gebroken voet.

De geboren Amsterdammer versloeg de kleine Azerbeidzjaan Zabit ‘Mowgli’ Samedov op punten, maar tijdens het duel raakte hij ernstig geblesseerd. Na de zege werd Hari naar het ziekenhuis gebracht. De 17.000 toeschouwers zouden hem niet meer zien terugkeren in de ring.

De botbreuk is uiteraard een fikse tegenvaller voor de vriend van Estelle Cruijff. Hij gold in Zagreb als favoriet voor de titel en het toernooi had zijn terugkeer aan de top van het internationale kickboksen moeten worden. Helaas voor hem pakte het heel anders uit.

Estelle was trouwens niet de enige die met Hari, onder liefhebbers ook wel bekend als The Golden Boy of Bad Boy, was meegereisd om hem aan te kunnen moedigen. Ook haar 11-jarige zoontje Maxim en haar moeder Jadranka hadden de tocht naar de hoofdstad van Kroatië gemaakt.

Hari kwam eind januari op voorwaarden vrij na een paar maanden in de cel te hebben gezeten. De 28-jarige spierbundel wordt nog steeds verdacht van poging tot doodslag. Het is onduidelijk hoe lang hij door de blessure niet in actie kan komen.