Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Volgens het internet lijkt koningin Máxima op déze BN'er

Zie jij de gelijkenis?

Koningin Máxima

Vorig weekend haalden we massaal de schaatsen van zolder en leefden we ons uit op het natuurijs. Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima hadden wel zin in wat ijspret. Het stel deelde op Valentijnsdag een liefdevol kiekje, waarop te zien was hoe de koning opnieuw op één knie ging voor zijn vrouw. Volgers hadden echter niet gelijk door dat Máxima te zien was op de foto. Velen dachten namelijk een andere BN'er te zien.

Liefdevol kiekje

“Ruim 20 jaar later, zelfde plek. Genieten op het ijs!”, schreef Willem-Alexander bij een foto die het Koninklijk Huis zondag op social media deelde. Daarop zien we dat de koning weer op één knie gaat voor zijn prachtige Máxima. De twee schaatsten opnieuw in de tuin van Paleis Huis ten Bosch, ditmaal in spijkerbroek, dikke winterjas én met matchende mutsen.

Daarnaast had Máxima ook nog eens een grote zonnebril op, waardoor veel volgers niet gelijk doorhadden dat ze naar een kiekje van de koningin keken. Sterker nog, ze dachten eerder dat ze naar een foto van een ander bekend stel aan het kijken waren. Volgens veel volgers lijkt Máxima namelijk als twee druppels water op Olcay Gulsen.

Olcay Gulsen

“Ik moest even drie keer kijken. Het lijken net Olcay Gulsen en Ruud de Wild”, klinkt het in de reacties. “Is het gek als ik eerder Olcay Gulsen zie dan Máxima?”, vraagt een ander. Ook de naam van een andere BN’er komt voorbij. “Ze lijkt net op Estelle Cruijff”, schrijft iemand.

Inmiddels heeft ook Olcay lucht gekregen van de vergelijking, zo blijkt uit haar Instagram Stories. “Mijn inbox stroomde over”, vertelt de presentatrice. Zelf zegt ze de vergelijking niet te zien. “Ik begrijp het niet. Hoe dan? Ik zie gewoon Wil en Max.” Zie jij de gelijkenis tussen Olcay en Máxima wel?

Misschien ook voor jou:
Wait, what?! Máxima werd ooit van een terras weggestuurd en dít is waarom
Showbizz
  • Tips en Weetjes
  • © RVD – Martijn Beekman, Instagram