Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gerard Butler tipt Argo voor Oscar

Gerard Butler denkt dat Argo er vanavond vandoor gaat met de Oscar voor beste film. “Ben Affleck blijkt echt een van de...

Gerard Butler tipt Argo voor Oscar

Gerard Butler denkt dat Argo er vanavond vandoor gaat met de Oscar voor beste film. “Ben Affleck blijkt echt een van de belangrijkste regisseurs van onze tijd te zijn. Ik vond Argo geweldig. Ik heb ook heel erg genoten van Silver Linings Playbook, maar ik denk dat Argo de Oscar wint”, zegt de acteur tegen New York Post.

Gerard was met regisseur Paul Haggis en actrice Madeleine Stowe eerder deze week host van het Hollywood Domino and Bovet 1822 pre-Oscar gala. Dit is een van de meest succesvolle benefietgala’s met een opbrengst van meer dan een half miljoen dollar.

Argo gaat over de pogingen van de VS om in 1979 zes Amerikanen uit Iran te krijgen. De film kreeg in Nederland goede recensies, maar in Iran zijn ze allerminst blij met deze Oscar-favoriet. Ben Affleck is niet alleen de regisseur van de film, maar speelt ook een van de hoofdrollen. Opvallend genoeg werd hij niet genomineerd in de categorie beste regisseur. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images + Filmdepot