Exclusief! Barry Atsma over nieuwe liefde Noortje

Babynieuws! Noortje Herlaar en Barry Atsma verwachten tweede kindje samen

De actrice showde haar prachtige baby bump op de rode loper van de Gouden Kalveren.
Noortje Herlaar

Noortje Herlaar en Barry Atsma krijgen samen een tweede kindje. Dit heuglijke nieuws maakte de actrice gisteravond tijdens de uitreiking van de Gouden Kalveren bekend.

Zwanger

“We zijn heel blij”, deelt Noortje in gesprek met RTL Boulevard. De actrice is inmiddels op de helft van haar zwangerschap. “Het gaat goed met me, ik ben niet alleen op de rode loper.”

“Ik ben over de ergste periode heen, dus ik denk dat het nu makkelijker wordt”, vertelt de actrice. “Ik zit lekker in mijn vel en voel me goed. Ik ben heel gelukkig.”

Gouden Kalf-nominatie 

Noortje verscheen gisteravond in een prachtige donkerblauwe glitterjurk op het Gouden Kalveren Gala. Haar prachtige baby bump was al goed te zien.

De avond werd voor Noortje extra speciaal. Voor haar rol als Margot in Kapsalon Romy wist de actrice namelijk de Gouden Kalf voor Beste Vrouwelijke Bijrol in de wacht te slepen.

Familie

Noortje en Barry zijn sinds 2015 samen. De twee leerden elkaar op de set van Knielen op een bed violen kennen. Na de opnames van de film sloeg de vonk over. In oktober 2018 verwelkomden de twee al dochter Bobbi. Barry heeft uit een eerdere relatie al twee dochters.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9374bdeaee4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });