Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Charlie Sheen wil zich over LiLo ontfermen

Charlie Sheen heeft aangeboden zich over de geplaagde Lindsay Lohan te ontfermen. Volgens de 47-jarige acteur zou ze bet...

Charlie Sheen wil zich over LiLo ontfermen

Charlie Sheen heeft aangeboden zich over de geplaagde Lindsay Lohan te ontfermen. Volgens de 47-jarige acteur zou ze beter afzijn bij hem dan bij haar ‘jurk scheurende vriendjesclub’, verklaarde Charlie tegenover TMZ.

De 26-jarige Lindsay verzeilde de laatste 18 maanden van het ene in het andere schandaal. Momenteel staat haar een gevangenisstraf te wachten wegens het overtreden van haar proeftijd, die ze kreeg opgelegd na een juwelendiefstal. Ze zou hebben gelogen tegen politieagenten over een auto-ongeluk in 2012.

Ook meer recentelijk kreeg de actrice veel kritiek te verduren, omdat ze een peperdure designerjurk zou hebben vernield die haar werd geleend voor een liefdadigheidsevenement.

Charlie, die LiLo ook bijstond om haar belastingschulden te voldoen, is van mening dat zijn eigen ervaringen de Mean Girls-ster zouden kunnen helpen.

Hij zegt bij TMZ: “Ik voel me verwant met iemand die overduidelijk een mentor nodig heeft, of ze het wil of niet. Ze kan blijven omgaan met haar jurk scheurende vriendjesclub, of ze vraagt me om advies. Als ze luistert, wint ze. Zo niet, dan is dat haar beslissing.”

De acteur, die zelf jarenlang kampte met een alcohol- en drugsverslaving, en Lindsay werden vrienden tijdens de opnames van Scary Movie 5. Binnenkort is Lindsay te zien in een aflevering van Charlies sitcom Anger Management. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images