Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gwyneth Paltrow heeft kont van jonge stripper

Gwyneth Paltrow is erg te spreken over haar nieuwe achterwerk. Door hard te werken met celebritytrainer Tracy Anderson i...

Gwyneth Paltrow heeft kont van jonge stripper

Gwyneth Paltrow is erg te spreken over haar nieuwe achterwerk. Door hard te werken met celebritytrainer Tracy Anderson is haar kont terug in de tijd gegaan.

Onlangs kreeg de 40-jarige actrice tijdens het passen van badpakken een heerlijk compliment van een vriendin toen ze het over haar billen had. "Ik zei: weet je, zo slecht zien ze er niet uit voor iemand van 40, toch? En die vriendin van me antwoordde: voor een stripper van 22 niet, nee!", vertelt Gwyneth aan Us Magazine.

De vrouw van Coldplay-zanger Chris Martin was er eerst van overtuigd dat haar bips altijd hetzelfde zou blijven. "Ik wist gewoon dat 'ie nooit zou veranderen. Voordat ik Anderson leerde kennen, had ik yoga en pilates wel eens geprobeerd en dacht ik behoorlijk goed in vorm te zijn", legt de moeder van twee kinderen uit.

Het rigoureuze trainingsregime van de sterrencoach bewees haar ongelijk. Paltrow blijft dus de komende tijd lekker sporten, wat er ook gebeurt. "Het is een obsessie geworden. Ik doe nu altijd precies wat ze zegt en mijn lichaam heeft een transformatie ondergaan. Ik ben Anderson verschrikkelijk dankbaar."