Aii: Gwyneth Paltrow aangeklaagd om vaginakaars

De kaars zou bij een koper ontploft zijn...

Gwyneth Paltrow verkoopt op haar website van haar lifestylemerk Goop al een tijdje de opmerkelijke vaginakaars. Deze was bij de lancering dan ook razendpopulair en binnen no time uitverkocht. Maarre, niet iedereen lijkt te spreken over de kaars. Een man uit Texas heeft Gwyneth namelijk aangeklaagd omdat hij claimt dat de kaars is geëxplodeerd.

Ontploft

De kaars bestaat uit pompelmoes, neroli en cassisbessen vermengd met buskruitthee en rozen voor een geur die sexy, verrassend en enorm verslavend is. En hoewel Gwyneth de kaars in eerste instantie als grapje op de markt bracht met daarbij de tekst: ’deze kaars ruikt naar mijn vagina’, werd het wereldnieuws en was de kaars niet aan te slepen.

Een man uit Texas wist de kaars te bemachtigen maar raakte compleet in paniek toen hij de kaars aanstak. Op het etiket staat dat je de kaars twee uur achter elkaar mag branden, iets waar de man zich naar eigen zeggen gewoon aan heeft gehouden, maar alsnog ontplofte de kaars. Volgens hem zijn de kaarsen ’levensgevaarlijk en had het slecht met hem kunnen aflopen’.

Schadevergoeding

De man eist nu een schadevergoeding van vier miljoen euro, omdat zijn slaapkamer en meubelen beschadigd zijn. Echter denken Gwyneth's advocaten niet dat de claim tot iets zal uitlopen. “Dit is een belachelijke claim; deze meneer wil alleen maar geld zien. Wij staan vierkant achter de producten die Goop uitbrengt, die vooraf uitvoerig worden getest. Er wordt niets verkocht dat niet veilig is.” Oeii…

Bron: Telegraaf | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws