Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Katy Perry huilt uit bij Russell Brand

Na haar breuk met John Mayer zoekt Katy Perry steun bij haar ex-man Russell Brand. Is een reünie tussen Russell en Katy...

Katy Perry huilt uit bij Russell Brand

Na haar breuk met John Mayer zoekt Katy Perry steun bij haar ex-man Russell Brand. Is een reünie tussen Russell en Katy denkbaar? De vonken zouden er volgens Radar Online in elk geval afspatten.

Het voormalige echtpaar heeft contact gehouden na hun plotselinge scheiding en nu heeft Katy haar ex gesmst voor advies. "Russel komt misschien over als een komiek, maar hij is een slimme man. Na haar breuk met John heeft Katy contact met hem gezocht voor steun. Russell bood een luisterend oor en vrolijkte de verdrietige zangeres ook op. Toen ze samen waren, waren ze beste vrienden. En ook na de scheiding bleven ze normaal met elkaar omgaan", vertelt een bron.

"Katy respecteert Russell's redenen voor hun breuk en ze wil hem niet smeken om bij haar terug te komen. Maar wel denkt ze dat hij absoluut de liefde van haar leven was. Veel mensen vragen zich dan ook af of ze vindt dat ze harder had moeten vechten om haar huwelijk te redden."

Dat de Fireworks-zangeres ook tijdens haar relatie met John altijd contact bleef houden met haar ex-man, zat John niet lekker en zorgde voor veel spanning tussen hen. "John en Katy samen waren een vulkaan die elk moment kon uitbarsten. Ze waren allebei jaloers. Katy was niet blij met het constante geflirt van John met andere meisjes. En John kon het niet hebben dat Katy en Russell nog altijd contact hadden", zegt de insider.

(Russell & Katy toen ze nog getrouwd waren)

Bron: BuzzE Beeld: Getty