Temptations Joop geeft duidelijkheid over breuk met Chelsy

Ook heeft hij spijt van de berichten die hij op Instagram deelde.

Waar Joop en Chelsy een week geleden nog spraken over hun plannen om samen te wonen, is er aan dit sprookje plotseling een einde gekomen. De twee zijn namelijk niet meer samen. De reden van de breuk? Daar geeft Joop nu via Instagram Stories duidelijkheid over.

Klein beetje spijt

“Er is nog nooit zo hard op mijn hart getrapt, maar ik begrijp goed dat als je zelf niet durft te dromen over wat je wil in het leven, dat twijfel een killer is. Some people can’t handle the shine. Ik ben genept met open ogen, waar ik zelf bij stond”, was één van de berichten die Joop een aantal dagen geleden op Instagram deelde.

Ook deelde Joop een lange video op Instagram waarin hij dieper in ging op de breuk. Deze video verwijderde hij vervolgens snel, nadat Chelsy hem vroeg om dit persoonlijke bericht offline te halen. Inmiddels heeft Joop naar eigen zeggen spijt van zijn berichten op social media en laat hij weten dat er door zijn berichten onjuiste geruchten de ronde doen.

Geen overspel

“Vanuit diverse media is er de vraag ontstaan wat er tussen mij en Chelsy gebeurd is”, begint hij zijn verhaal. “Het antwoord wordt door sommige mensen ingevuld als overspel. Hier is echter totaal geen sprake van.”

Wat er dan wel is gebeurd? “Mijn hart is gebroken omdat ik verliefd werd op iemand die een aantal dingen voor een gezonde relatie en een gelukkig leven ter discussie stelde. Ik wil daarover niet in details treden, omdat ik te horen krijg dat ik 'privé privé moet houden'. Uit respect voor Chelsy en mijzelf had ik dat ook moeten doen.”

Grens tussen privé en publiek

“Ik was heartbroken en wilde graag mijn verhaal zo luchtig mogelijk uitleggen. Respect in een relatie moet echter wel van twee kanten komen. Ik denk dat wij beiden te leren hebben over hoe wij elkaar gekwetst hebben.”

Vervolgens biedt Joop zijn excuses aan Chelsy aan, vanwege zijn video's op Instagram. “Ik heb nooit shade naar Chelsy willen gooien, of met stront willen gooien. Het is duidelijk dat ik niet voor jou had mogen bepalen waar de grens tussen privé en publiek getrokken moet worden. Die grens ligt bij mij nu eenmaal een stuk verder, daar had ik over moeten nadenken voordat ik handelde. Dus nogmaals: niemand is vreemdgegaan.” Duidelijk!

Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws