Donny Roelvink vertelt voor het eerst over relatiebreuk met Janice Blok

Het koppel is sinds een aantal weken niet meer samen.

Het is inmiddels al een aantal weken geleden dat Janice Blok en Donny Roelvink naar buiten brachten dat de twee niet meer samen zijn. Na een korte radiostilte besloot Donny gister aan Shownieuws het een en ander te vertellen over de breuk.

Niet meer samen

Dat de twee niet meer samen zijn, bevestigd Donny opnieuw in gesprek met Shownieuws. “We zijn helaas uit elkaar, ik ben weer vrijgezel”, begint hij. “Het is voor mij een moment om een stapje terug te doen en tijd voor mezelf te nemen. Ik hoop dat Janice dat ook gaat doen.”

Het moge duidelijk zijn dat Janice en Donny op een goede manier uit elkaar zijn gegaan. “We hebben geen ruzie, het is op een goede manier tot een einde gekomen”, stelt hij dan ook.

Reactie Janice

Vorige week liet Janice ook voor het eerst van zich horen na de breuk met Donny. De beauty deelde een wazige foto van zichzelf op Instagram en deelde een korte tekst over hoe het met haar ging.

Blurry weeks…”, begon Janice bij een wazige foto. “Zo bizar veel berichtjes ontvangen van, vooral vrouwen, die nu in een moeilijke situatie zitten. En veel bezorgde berichtjes over mij. But I’m okay“, gaat Janice verder. “Iedereen kent dit gevoel, we hebben het allemaal weleens meegemaakt. Maar het komt goed.” Gelukkig!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws