Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Reese Witherspoon krijgt boete na arrestatie

Reese Witherspoon moet een boete van 213 dollar (161 euro) betalen naar aanleiding van haar aanvaring met de politie tw...

Reese Witherspoon krijgt boete na arrestatie

Reese Witherspoon moet een boete van 213 dollar (161 euro) betalen naar aanleiding van haar aanvaring met de politie twee weken geleden. Dat heeft een rechter in Atlanta donderdag bepaald, meldt entertainmentwebsite TMZ. Haar man krijgt een taakstraf van 40 uur en 12 maanden voorwaardelijk. Hij moet ook een alcoholcursus volgen. Reese was zelf niet in de rechtszaal aanwezig, maar werd vertegenwoordigd door haar advocaat. Haar man Jim Toth was wel in de rechtszaal aanwezig.

De Walk The Line-actrice werd 19 april in de boeien geslagen nadat ze zich misdroeg tegen een agent die haar en haar man aanhield. Ze ging over de schreef toen een politieagent haar man Jim Toth ondervroeg op verdenking van rijden onder invloed. Ze zou zich hebben verzet en aan de agenten hebben gevraagd of ze wel wisten wie ze was.

De actrice kijkt er met gêne op terug, vertelde ze donderdagochtend in Good Morning America. "Ik zag dat mijn man werd gearresteerd en ik raakte in paniek. Ik zei allerlei gekke dingen. Ik vertelde ze dat ik zwanger was, maar ik ben helemaal niet zwanger! Ik had geen idee waar ik het over had."

 

Bron: BuzzE Beeld: ANP / Getty