Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zijn Chris Brown en Rihanna toch weer uit elkaar?

De geruchtenmachine rondom Chris Brown en Rihanna draait weer op volle toeren. Het zou nu echt over zijn tussen de twee...

Zijn Chris Brown en Rihanna toch weer uit elkaar?

De geruchtenmachine rondom Chris Brown en Rihanna draait weer op volle toeren. Het zou nu echt over zijn tussen de twee: Chris heeft bij een Australisch radiostation onthuld dat ze alweer uit elkaar zijn.

Al een tijdje leek het erop dat RiRi en Chris niet meer zo gelukkig waren samen. Zo vierde de zanger zaterdag zijn 24e verjaardag zonder Rihanna, maar met zijn ex-vriendin Karrueche Tran. Chris en Karrueche hadden ongeveer een jaar een relatie, voordat de zanger terugging naar Rihanna.

Chris zal altijd van Rihanna blijven houden, laat hij weten. "Maar ik wil nu geen relatie met iemand die zo jong is", vertelde hij de Australische dj's. "Ik moet de beste Chris Brown zijn die ik kan zijn." Bovendien wil hij zoveel mogelijk meisjes leren kennen.

De zanger is van plan de komende tijd flink uit zijn plaat te gaan. "Ik heb drie verjaardagsfeestjes gepland, één in L.A., één in Vegas en één in New York, dus ik ga gewoon plezier maken, met fans en alle mensen in de club." Maar hoe lang de break deze keer zal duren, weet je met die twee natuurlijk maar nooit...

To be continued!

Bron: BuzzE - Beeld: ANP/Getty