Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilary Duff vindt moederschap hormonale achtbaan

Nachtvoedingen, de hele dag door luiers verschonen en de nodige huiluurtjes: Hilary Duff weet hoe stressvol het leven v...

Hilary Duff vindt moederschap hormonale achtbaan

Nachtvoedingen, de hele dag door luiers verschonen en de nodige huiluurtjes: Hilary Duff weet hoe stressvol het leven van een jonge moeder is. De 25-jarige actrice en zangeres, moeder van zoon Luca (1), geniet elke dag van het moederschap, maar geeft in een interview met Us Weekly toe dat het niet altijd even makkelijk is.

Een van de pijnpunten: slaapgebrek. "Soms heb je een huilende baby en lukt het je maar niet om hem tot bedaren te brengen. Je hebt het gevoel dat je, omdat je zijn moeder bent, alles moet weten en dat het zorgen voor je kind je gemakkelijk af moet gaan. Maar baby's komen niet met een gebruiksaanwijzing en je weet gewoon niet altijd wat er aan de hand is."

"Je raakt makkelijk gefrustreerd", weet Hilary. "En het is ook makkelijk om jezelf de schuld te geven, zeker als je oververmoeid bent en in die hormonale achtbaan zit."

Als de actrice er zelf even doorheen zit, kan ze terugvallen op haar man en haar familie. "Mijn moeder is geweldig. Ze helpt me met de baby en komt langs als ik even moet bijslapen of de boel wil ontvluchten. Mijn man is ook fantastisch. Als ik de deur uit wil om te sporten of met een vriendin wil lunchen, kan dat. Dat is volgens mij erg belangrijk."

Bron: BuzzE - Beeld: Getty