Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mel C overweegt een toyboy

Mel C sluit niet uit dat ze binnenkort een toyboy aan de haak slaat. "Ik sta er heel relaxt in wat leeftijd betreft, he...

Mel C overweegt een toyboy

Mel C sluit niet uit dat ze binnenkort een toyboy aan de haak slaat. "Ik sta er heel relaxt in wat leeftijd betreft, het gaat om hoe volwassen iemand zich gedraagt", aldus de 39-jarige voormalige Spice Girl in Sunday People. Ze geeft aan tot nu toe vooral relaties te hebben gehad met mannen van haar eigen leeftijd.

Melanie Chisholm, zoals ze echt heet, en Thomas Starr gingen in juli vorig jaar na tien jaar uit elkaar. Thomas is de vader van haar dochter Scarlet. Mel geniet nu van haar vrijgezellenbestaan. "Het is leuk, dat uitgaan en een beetje flirten. Het spannende aan deze situatie is dat je niet weet wat de toekomst brengt. De ene dag lijkt je toekomst uitgestippeld, de volgende dag ligt alles weer open. Dus ik ben benieuwd wat er voor mij nog op stapel staat", zegt ze in de Britse krant.

De afgelopen week ging het gerucht dat ze een relatie zou hebben met radio-dj Chris Moyles (39), met wie ze te zien is in de musical Jesus Christ Superstar. De twee gingen met haar dochter op stap en ze lopen samen hard. Melanie wil alleen dit kwijt: "Chris is nu een van mijn beste vrienden."

Bron: BuzzE - Beeld: Getty