Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Er is hoop: Mel C doet boekje open over Spice Girls-tour mét Victoria Beckham

Een Spice Girls-reünie mét Posh Spice? That's what I really, really want.

Mel C

In 2021 is het maar liefst 25 jaar geleden dat de Spice Girls hun iconische eerste single Wannabe ten gehore brachten. Hoog tijd voor een reünie, vindt Mel C dan ook. Enne, misschien is zelfs Posh Spiceaka Victoria Beckham – dan van de partij!

Beste optredens

Het zal niet de eerste keer zijn dat de Spice Girls weer samenkomen voor een reünie. In 2019 verrasten Mel C, Geri Halliwel, Emma Bunton en Mel B hun fans al met enkele nostalgische optredens. En dat smaakte zeker naar meer, als we Mel C mogen geloven.

"De optredens in 2019 waren waarschijnlijk de allerbeste van de Spice Girls", zegt zij tegen RTL Boulevard. "Het is natuurlijk kort geleden, dus ze staan ons nog goed bij. Maar we hadden het gevoel dat we dit vaker wilden doen. We konden niet buiten het Verenigd Koninkrijk en Ierland optreden, en dat willen we nog wel heel graag."

Reünie met Posh Spice

Of er plannen zijn voor een heuse Spice Girls-reünie in 2021? "Oh my gosh, dat zouden we graag doen", zegt Sporty Spice dan ook enthousiast.

Natuurlijk is dan dé vraag: zal Victoria Beckham ook van de partij zijn? Als we Mel C mogen geloven, zou dat best eens kunnen. "Victoria staat nu wat positiever tegenover optreden", verklapt zij. "Dat is onze droom, dat zij er ook weer bij is als we optreden. Dus fingers crossed, we werken eraan."

Misschien ook voor jou:
10 Dingen die alle 90's girls vroeger deden voor school weer begon
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Brunopress, Instagram