Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kanye West huurt kraamsuite van 4.000 dollar

Kanye West wil dat zijn liefje Kim een perfecte bevalling krijgt. Daarom heeft de rapper 4.000 dollar neergeteld voor ee...

Kanye West huurt kraamsuite van 4.000 dollar

Kanye West wil dat zijn liefje Kim een perfecte bevalling krijgt. Daarom heeft de rapper 4.000 dollar neergeteld voor een speciale kraamsuite in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles. Kanye hoop dat de luxe omgeving de bevalling ‘extra speciaal’ maakt.

Een bron vertelt aan HollywoodLife.com: “Dit wordt een belangrijke dag voor het stel en Kanye wil dat het extra speciaal en perfect wordt. Hij wil dat er niks fout gaat.”

Nerveus“Het is hun eerste kind samen, en het is een intense tijd voor Kim, maar Kanye is bijzonder nerveus. Hoewel hij enthousiast is dat hij vader wordt, vindt hij het verschrikkelijk om Kim straks pijn te zien lijden. Hij wil gewoon dat alles zo vlot mogelijk voor haar verloopt”, aldus de insider.

Komend weekend heeft Kim haar babyshower. Eerder werd al gemeld dat Kanye daar niet bij zal zijn. Het Hollywood-koppel verwacht hun eerste baby in juli.

Beeld: Getty