Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rechter wil onderzoek naar situatie Paris Jackson

Er moet een onderzoek komen naar de thuissituatie van Paris Jackson, die dinsdag een zelfmoordpoging deed. Dat wil de r...

Rechter wil onderzoek naar situatie Paris Jackson

Er moet een onderzoek komen naar de thuissituatie van Paris Jackson, die dinsdag een zelfmoordpoging deed. Dat wil de rechter die eerder ook Katherine Jackson als voogd benoemde van haar kleindochter.

Het onderzoek moet uitwijzen hoe het is gesteld met haar welzijn, gezondheid en opleiding. De rechter werd gealarmeerd over de crisis van Paris door berichten in de media.

De dochter van Michael Jackson staat momenteel onder psychiatrische behandeling nadat ze zichzelf in haar arm had gesneden met een vleesmes en een flinke dosis van het medicijn Motrin had ingenomen.

Volgens entertainmentwebsite TMZ lijkt de rechter ongerust te zijn over de supervisie op de minderjarige Paris en de begeleiding die ze krijgt van de mensen die op haar moeten letten. Sinds Paris' vader Michael overleed in 2009 is haar oma Katherine verantwoordelijk voor de tiener.

Sinds kort heeft Paris intensief contact met haar biologische moeder Debbie Rowe. Die zei na de zelfmoordpoging dat haar dochter 'veel aan haar hoofd' heeft.

Bron: BuzzE Beeld: ANP / Getty