Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Demi Lovato in ziekenhuis na overdosis

Demi Lovato is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De zangeres zou een overdosis heroïne tot zich hebben genomen, meldt TMZ. Lovato heeft in het verleden al vaker drugsproblemen gehad. Op haar negentiende liet ze zich al opnemen in een afkickkliniek. Vorig jaar vertelde ze vol trots dat ze al jaren volledig nuchter is. Vorige maand bracht ze nog een nieuw nummer uit met de titel Sober. In het liedje meldt Demi dat ze na zes jaar zonder alcohol en drugs nu geen geheelonthouder meer is.

Stalker Paris Jackson krijgt straatverbod

Om haar zaak kracht bij te zetten, verscheen Paris Jackson bij de rechtbank om de rechter duidelijk te maken hoeveel hinder ze ondervindt van haar stalker Nicholas Lewis Stevens. Volgens de 20-jarige dochter van Michael Jackson heeft Stevens 'een ongezonde obsessie met haar'. De stalker was ook aanwezig bij de zitting en hoorde Paris' verhaal aan. Jackson hield een emotioneel relaas, waarin ze uitlegde wat Stevens' gedrag voor invloed op haar heeft gehad. De rechter besloot dat langdurige bescherming van Paris noodzakelijk is en legde de man een verbod op bij haar in de buurt te komen.

Josh Duhamel en Eiza Gonzalez uit elkaar

Na slechts vijf maanden is er alweer een einde gekomen aan de relatie tussen Josh Duhamel en Eiza Gonzalez. Volgens een bron zouden hun razend drukke werkschema's daar debet aan zijn geweest. De twee maakten hun samenzijn in juni voor het eerst publiekelijk, nadat ze al een paar maanden samen waren buiten het zicht van de media. Begin juli waren de acteur en actrice nog samen in Mexico, waar ze volgens omstanders 'heel gelukkig leken'. Voor Duhamel was het zijn eerste relatie sinds de scheiding van zangeres Fergie vorig jaar, met wie hij acht jaar getrouwd was.