Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Kanye wil Kim in Parijs hebben'

Kanye West wil zijn liefje Kim Kardashian zo dicht mogelijk bij zich hebben. Zodra hun dochtertje geboren is, wil de rap...

'Kanye wil Kim in Parijs hebben'

Kanye West wil zijn liefje Kim Kardashian zo dicht mogelijk bij zich hebben. Zodra hun dochtertje geboren is, wil de rapper dan ook dat Kim en de baby bij hem in Parijs komen wonen zodat ze een rustiger leven kunnen leiden, zo meldt The Sun.

"Kims familie baalt van het idee en overweegt om ook tijdelijk naar de Franse hoofdstad te verhuizen zodat ze dichterbij Kim kunnen zijn. De realityshow kan daar gewoon verder gaan", vertelt een bron.

Het idee van Kanye zorgt voor nog meer frictie tussen hem en de Kardashians. Kims familie is niet blij met de manier waarop de rapper met de zwangerschap omgaat. Kanye was maar een paar minuten aanwezig op de babyshower, heeft de echo gemist waarbij het geslacht van de baby werd vastgesteld en vierde zijn verjaardag zonder Kim.

De rapper is veel in Parijs om te werken aan zijn nieuwe album. "De Kardashians zijn boos dat hij zo vaak afwezig is, nu Kim op het punt staat te bevallen. Als hij de geboorte mist, is dat de laatste druppel."

Kim is in juli uitgerekend.

Bron: BuzzE Beeld: Getty