Spijkers en Spijkers online te koop bij wehkamp.nl

Spijkers en Spijkers gaan online! De mode-collectie 'SIS' van de Nederlandse designzussen is nu ook online verkrijgbaar...

Spijkers en Spijkers gaan online! De mode-collectie ‘SIS’ van de Nederlandse designzussen is nu ook online verkrijgbaar op wehkamp.nl

Vijftien ‘ready to wear’ items uit de najaarscollectie zijn te koop in het grootste online warenhuis van Nederland. De SIS- voorjaarscollectie, die de zusjes begin juli op de Amsterdam Fashion Week presenteerden, is vanaf februari/maart verkrijgbaar.

Najaarscollectie
De najaarscollectie SIS by Spijkers en Spijkers wordt omschreven met de term ‘Sweet Rock & Roll’. Kleding met polkadots, lichte en donkere kleuren, traditionele materialen en rebelse accenten. De ontwerpen zijn comfortabel en vrouwelijk, maar ook speels en sophisticated.

De zusjes Truus en Riet hebben een historische fascinatie voor de jaren ’20 wat nadrukkelijk tot uiting komt in hun designs. Spijkers en Spijkers over de samenwerking: “Doordat onze kleding te koop is op wehkamp.nl kunnen consumenten nu vanuit elke uithoek van Nederland ons merk kopen. We hopen natuurlijk dat de collectie goed loopt en de consumenten het leuk vinden. Het leukste is natuurlijk als wij vervolgens onze kleding op straat terugzien.”

 

Beeld: Spijkers en Spijkers

Laatste nieuws