‘Kate Moss neemt duet op met lover Jamie’

Ter gelegenheid van haar 40ste verjaardag in januari gaat Kate Moss een duet opnemen met haar lover en gitarist van The...

Ter gelegenheid van haar 40ste verjaardag in januari gaat Kate Moss een duet opnemen met haar lover en gitarist van The Kills, Jamie Hince. Dat weet de Britse Daily Star te melden.

Volgens een kennis  zal het nummer een samenvatting zijn van haar carrière tot dusver. Kate en Jamie zijn echter niet van plan om het lied uit te geven. “Ze werken er momenteel samen aan en het wordt een rocknummer met haar carrière als inspiratiebron.”

Herinnering

Hij vervolgt: “Kate wil echt een blijvende herinnering aan haar 40ste verjaardag. Ze zullen het waarschijnlijk maar eenmaal samen ten gehore brengen, tijdens het feest dat ze zal geven voor familie en vrienden. Ze gaan het niet releasen.”

Moss is overigens geen totale onbekende in de muziekwereld. In 2007 trad ze op met haar toenmalige vriendje Pete Doherty tijdens het festival van Glastonbury en werkte ze mee aan liedjes van The Lemonheads en Primal Scream.

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws