Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Victoria Beckham opent kledingwinkel in Londen

De kledinglijn van Victoria Beckham is wereldwijd een grote hit. Tijd voor de volgende stap! De ontwerpster opent haar e...

Victoria Beckham opent kledingwinkel in Londen

De kledinglijn van Victoria Beckham is wereldwijd een grote hit. Tijd voor de volgende stap! De ontwerpster opent haar eigen boetiek in Londen, waar haar kledingcollectie en handtassenlijn te koop zullen zijn.

Het modecentrum van Londen

Na maanden van onderhandelen heeft Victoria eindelijk dé perfecte locatie voor haar eigen winkel gevonden middenin het modecentrum van Londen: Dover Street. Voor Victoria een droom die uitkomt. ‘Hier wil ik mijn eerste winkel openen. Ik wil iets doen dat heel nieuw en fris is. Een beetje conceptueel, maar niet té", vertelt ze aan Vogue.

Begin 2014

Het duurt niet lang voor we daadwerkelijk van de winkel kunnen gaan genieten. De ontwerpster vertelde eerder dit jaar al tijdens een interview dat ze graag een winkel zou openen in Londen. "Er is nog veel te doen, maar het idee is om de winkel aan het begin van 2014 te openen", vertelt een bron die ook verklapt dat dit gepaard zal gaan met 'een van de grootste modefeestjes van het jaar'.

De collecties van Victoria Beckham waren eerder alleen online, in enkele warenhuizen en bij een aantal modezaken te koop.

Bron BuzzE, Beeld: Getty