Stijlvol Pandora

Elk jaar is het weer een hele klus om het juiste kerstcadeau te vinden voor je moeder, zus of vriendin. En ook niet gehe...

Elk jaar is het weer een hele klus om het juiste kerstcadeau te vinden voor je moeder, zus of vriendin. En ook niet geheel onbelangrijk, weet je zelf al wat je wil hebben voor kerst? Grazia’s gouden tip: de kerstcollectie van Pandora! Een musthave voor elke fashionista!

Natuurlijk vind je hier de leukste charms voor aan je Pandora armband. Maar Pandora is meer dan een armbandenmerk en daar zijn wij blij om! We zouden de ringencollectie van Pandora namelijk niet willen missen. In de kerstcollectie vinden wij prachtige pavé gezette ringen. Met deze gemakkelijk te combineren accessoires stijl je jouw feestelijke outfit af. Hou je van kleur, bling of ga je liever voor subtiele noot? Pandora heeft voor elk wat wils.

Vier kerst met de sieraden van Pandora. Steel de show en maak je feestoutfit compleet met de prachtige ster ring of de glinsterende pavé ring met zwart crystal. Benieuwd welke ring het beste bij jou past? Klik hier en check de feestelijke ringencollectie of bezoek één van de 11 eigen winkels van Pandora. Jouw dichtstbijzijnde Pandora store vind je via de store locator app op www.pandora.net.

 

Laatste nieuws